Vi i Chef catering ønsker at du som kunde har høye forventninger og stiller krav til oss på lik måte som du ville gjort på en stjernerestaurant.

Følg oss

Utviklet av: Grenland Data AS

Om Chef catering

Vår stolthet – din trygghet!

 

Om oss

om-bedriften-cropped

Om bedriften

Etter flere år som både kokk og kjøkkensjef ved noen av Norges fremste restauranter la jeg merke til noe som for meg var uforståelig og det er hvorfor man skiller på catering og restaurant. Selvsagt skal du som kunde ha de samme forventninger og krav til catering som på en topp restaurant, noe som er en av våre kjerneverdier. Mao. Kan vi si at det er en restaurant med dynamisk lokasjon. Med min faglig stolthet og matlidenskap gikk jeg inn i cateringbransjen, nettopp fordi jeg ville løfte kvaliteten og ikke minst vise at det faktisk ikke er noen forskjeller av betydning på restaurant og catering. Vi i Chef catering ønsker at du som kunde har høye forventninger og stiller krav til oss på lik måte som du ville gjort på en stjernerestaurant.
Vår stolthet – din trygghet!

Om Darwin

Jobbe som kokk er det mange som drømmer om, men der brister allerede drømmen for de aller fleste. Mine kunder skal sette høye krav og forvente det beste av kvalitet på alle plan, noe som gjør at jeg ikke kan jobbe som kokk, men være kokk. Der ligger det en enorm forskjell og er man kokk- så er kun det beste godt nok.

Lidenskap har man og kunnskap får man over mange år med hardt arbeid. Mine kunnskaper kommer fra noen av landets absolutt fremste kjøkken og eksempelvis kan vi nevne Holmenkollen restaurant, Baltazar riestorante, LIPP, Hotell Continental, Terra, for å nevne noen.

På kjøkken som dette deler man lidenskap og jeg har fått det privilegium det er å dele lidenskap og kunnskap med Norges kokkeelite. Dette er noe jeg er stolt av, men samtidig ser jeg på det med stor ydmykhet!

om-oss-cropped

Dette sier våre kunder om oss

ChefCatering vet hva dem driver med!

Laila Busk

Fantastiske smaker, nydelige råvarer også er hen en hyggelig kar.

Fornøyd gjest

Fantastisk.!!! Det beste

Monica

Vi i Chef catering ønsker at du som kunde har høye forventninger og stiller krav til oss på lik måte som du ville gjort på en stjernerestaurant.

Kontakt

firmapost@chefcatering.no

+47 450 44 054